Chat with us, powered by LiveChat

Wat biedt Byveo?

Byveo ontwikkelt online samenwerkingssoftware voor uiteenlopende branches en ondernemingen en biedt deze aan als Software Dienst (SaaS). Wij brengen mensen samen via een digitaal platform dat voldoet aan de hoogste eisen van techniek en veiligheid. Dat doen we met een netwerk van zelfstandige ondernemers die stuk voor stuk een kei zijn in hun vak. Door te werken met een flexibel netwerk kunnen we altijd de juiste kennis en voldoende krachten mobiliseren om u optimaal te laten samenwerken. Wij zijn geen ‘softwarehuis’, maar maatschappelijk betrokken dienstverleners en geloven in de projecten die we doen. Samen iets bouwen waar u als klant écht iets aan heeft. U koopt geen dure software, maar betaalt voor het gebruik en de service. Wij gaan voor een langdurige samenwerking en geloven in de meerwaarde van de betekenis economie.

Software as a Service (SaaS)

  • Byveo werkt met Software as a Service (SaaS). U hoeft geen software aan te schaffen en te installeren maar wij bieden deze in eigen beheer online aan als dienst.
  • Ook hoeft u zich niet te bekommeren om onderhoud of updates. Inloggen volstaat. Wij updaten en onderhouden het systeem zodat alles up-to-date blijft.
  • Doorontwikkeling: Byveo en haar klanten blijven constant innoveren om ervoor te zorgen dat het platform nooit verouder en constant mee groeit met uw markt.
  • U bepaalt zelf welke modules u wilt en betaalt maandelijks een vast bedrag voor het gebruik, dus geen financiele verassingen.
  • Wij helpen u met het samenstellen van het ideale platform en zetten achter de schermen alles perfect voor u klaar.
  • De softwaredienst stelt mensen in staat om waar en wanneer dan ook beter samen te werken.
  • Op het platform kunnen professionals uit de zorg (sociale domein) en andere sectoren binnen en buiten hun branche ideeën uitwisselen, kennis raadplegen, documenten delen, elkaar consulteren en nog veel meer.

Voordelen van SaaS
Lage ontwikkelingskosten
Multi-tenant architectuur: bestaande software met uw eigen toepassing
Geen installatie of complexe software en hardware nodig
Altijd en direct up-to-date
Gehost in uw private Cloud
Upgrades achter de schermen terwijl u werkt
24/7 online toegang
Online beheer van uw SaaS dienst (CRM/CMS)
Integratie met uw bestaande applicaties
Totaalpakket
Hosting en licentie
Ongelimiteerd gebruik
Service Level Agreement (SLA)
Doorontwikkeling
Onderhoud en back-ups
Vaste contactpersoon
Cursussen en trainingen
Helpdesk en FAQ
User Groups (inspraak van gebruikers op doorontwikkeling van de software)
Technische ondersteuning
Monitoring
Compatibel met alle mobiele apparaten